Els 95 millors Regals per a Castelleres i Castellers!

Hi ha m√©s de 12.000 castellers i castelleres, i molt√≠ssima m√©s gent aficionada als Castells. Si en coneixes algun, i li has de fer un regal, aqu√≠ tens un grapat d‚Äôidees: des de llibres, fins a jocs, passant per peces d’indument√†ria castellera.

Llibres sobre els castells

Recull de llibres sobre els castells i la seva història, ideals per ampliar la biblioteca castellera!

Quarts de Nou

Quarts de Nou: Tot el que cal saber del món casteller

Llibre de Raquel Sans i Patr√≠cia Mart√≠nez, de l’equip del programa Quarts de Nou de TV3, amb ep√≠leg d’Elisabet Carnic√©, per capbussar-se en l’apassionant m√≥n dels castells.

Pit i amunt! Benet I√Īigo

Pit i amunt!

Llibre del periodista de RAC1, i casteller, Benet I√Īigo, que transmet els sentiments i sensacions que es produeixen fent Castells, des de dins. Una molt bona manera d’aprendre-ho tot sobre el fet casteller i d’introduir-se en aquest m√≥n.

Els orígens del fet casteller del segle XVIII al 1849

Els orígens del fet casteller: Del Ball de Valencians als Xiquets de Valls

Aquest llibre √©s el resultat d’una investigaci√≥ sobre l’origen dels castells en el per√≠ode que va del segle XVIII fins a l’any 1849.

Breu hist√≤ria dels Castells i la Muixeranga als Pa√Įsos Catalans

Breu hist√≤ria dels Castells i la Muixeranga als Pa√Įsos Catalans

La Muixeranga és l’origen dels Castells al Principat. Aquest llibre segueix els valencians que entre els segles XVII i XIX van exportar-la fora del País Valencià.

L'origen dels castells

L’origen dels castells: An√†lisi t√®cnica i hist√≤rica

Aquest llibre ressegueix la història del ball de valencians, i descriu i compara els castells, amb el ball de valencians, les muixerangues actuals, les moixigangues i, fins i tot, els acròbates del Magreb.

El Toc de Castells: hist√≤ria i hist√≤ries d'una m√ļsica

El Toc de Castells: Hist√≤ria i hist√≤ries d’una m√ļsica

Aproximaci√≥ al m√≥n dels castells a trav√©s de la seva m√ļsica: el Toc de Castells i les m√ļsiques que l’acompanyen. Inclou un CD per poder-les escoltar.

25 Edicions del Concurs de Castells de Tarragona

25 Edicions del Concurs de Castells de Tarragona

Aquest llibre analitza l’evoluci√≥ del Concurs de Castells des de 1932, a partir d’una exhaustiva investigaci√≥ i el testimoni dels protagonistes, amb el complement d’un extens material gr√†fic.

Bastoners, castellers i altres construccions humanes

Bastoners, castellers i altres construccions humanes

Sisè volum de la col·lecció Grups Festius de Barcelona dedicat als bastoners i els grups de construccions humanes (castellers, falcons i moixiganga).

Castells: una història d'èxit

Castells: una hist√≤ria d’√®xit

Aquest llibre analitza les claus de l’escIat dels castells en els √ļltims anys, que han fet una ascensi√≥ mete√≤rica.

Geni casteller

Geni casteller

Recull dels principals articles d’investigaci√≥ castellera que Llu√≠s Solsona ha publicat en diferents revistes de tem√†tica castellera al llarg dels anys.

Castellers

Castellers

Edici√≥ divulgativa del fet casteller, amb un rep√†s a la seva hist√≤ria, les parts del castell, les colles, la temporada, diccionari…

Pau Casals i els Castells: dos sentiments catalans

Pau Casals i els Castells

Sabies que Pau Casals era un aficionat als Castells i que n’havia fet de petit? Biografia del m√ļsic i hist√≤ria dels Nens del Vendrell i dels Castells.

El Periodisme Casteller

El Periodisme Casteller: Un cas d’identitat

Llibre de Guillermo Soler que estudia la hist√≤ria i evoluci√≥ del Periodisme Casteller i dels mitjans de comunicaci√≥ que n’han fet cr√≤niques.

Lo tres de nou: Quadret de costums de Valls

Lo tres de nou: Quadret de costums de Valls

Reedici√≥ de l’obreta de teatre publicada per primera vegada el 1902 a Valls. Edici√≥ revisada i fixada amb criteris filol√≤gics per Xavier Brotons.

Castellers

Castellers

Els castells s√≥n una tradici√≥ catalana que desperta passions. Les magn√≠fiques imatges d’aquest llibre mostren tota la for√ßa i bellesa pl√†stica del m√≥n casteller.

Els castellers (català fàcil)

Els castellers (Català fàcil)

Llibre sobre la hist√≤ria i la tradici√≥ dels castells, que forma part de la col¬∑lecci√≥ “Catal√† f√†cil”, per a aprenents de catal√† de nivell avan√ßat.

Castells y Castellers

Castells y Castellers. Una voluntad colectiva 

Recorregut per la hist√≤ria dels Castells des dels seus or√≠gens fins a l’actualitat. Inclou fotografies que permeten viure una jornada castellera. En castell√†.

Castells. Torres humanas: Tocando el cielo con la mano

Castells. Torres humanas: Tocando el cielo con la mano

Aquest llibre ofereix les claus per con√®ixer i gaudir d’aquestes ef√≠meres i fant√†stiques construccions. En castell√†.

Llibres sobre colles castelleres

Llibres que tracten la història de diverses colles castelleres, actuals i desaparegudes.

Els antics Torraires de Montblanc

Els antics Torraires de Montblanc

Llibre sobre l’antiga colla dels Torraires de Montblanc, del segle XIX, que al llarg dels seus gaireb√© 50 anys d’exist√®ncia van assolir els castells de vuit b√†sics i el pilar de 6.

Castellers de Barcelona: 35 anys

Castellers de Barcelona: 35 anys

Llibre publicat l’any 2004 amb motiu del 35√® aniversari dels Castellers de Barcelona. L’obra repassa la hist√≤ria de la colla i dels castells a la ciutat des de mitjan segle XIX.

Els Xiquets de Valls durant el primer Franquisme: 1939 - 1960

Els Xiquets de Valls i el primer Franquisme

Història dels Xiquets de Valls durant el primer Franquisme, entre els anys 1939 i 1960, a partir de fonts contrastades, que permeten entendre el que són avui els Xiquets.

Els Castellers de Tarragona 1926-2006

Els Castellers de Tarragona 1926-2006

An√†lisi de la transformaci√≥ del m√≥n casteller a Tarragona i Catalunya, a trav√©s dels testimonis de generacions de castellers i d’un gran nombre de documents gr√†fics.

Pas a pas, pis a pis: Capgrossos de Mataró 1996-2005

Pas a pas, pis a pis: Capgrossos de Mataró 1996-2005

Història dels primers 10 anys dels Capgrossos de Mataró, recollint els esdeveniments, tècnics i socials, que defineixen la seva trajectòria.

Castellers de Cornellà: 10 anys (1991 - 2001)

Castellers de Cornellà: 10 anys (1991 Р2001)

Aquest llibre recull la història i les interioritats dels primers 10 anys de la colla de Castellers de Cornellà, amb vivències i opinions de presidents i caps de colla.

Torredembarra: Tres segles de castells

Torredembarra: Tres segles de castells

Torredembarra √©s una pla√ßa castellera amb molta hist√≤ria. Ja va gaudir de colla pr√≤pia entre 1889 i 1905, i l’any 1975 va veure n√©ixer els Nois de la Torre.

Els altres Xiquets de Valls: l'exemple de l'Espluga de Francolí

Els altres Xiquets de Valls: l’exemple de l’Espluga de Francol√≠

Hist√≤ria de fins a 38 poblacions on es van plantar castells al segle XIX i inicis del XX, i dels Xiquets de l’Espluga de Francol√≠.

Enciclopèdia Castellera

La col¬∑lecci√≥ de llibres de l’Enciclop√®dia Castellera, editada per Cosset√†nia Edicions, aborda amb una gran profunditat tots els aspectes relacionats amb la tradici√≥ dels castells. De moment consta de sis volums, tot i que ja s’ha anunciat que se’n publicar√† el set√®.

Enciclopèdia Castellera 1

Enciclopèdia Castellera Vol. 1. Història I: Dels Antecedents al 1939

Volum dedicat a la primera part de la història dels castells, des dels seus antecedents i orígens fins al final de la Guerra Civil.

Enciclopèdia Castellera 2

Enciclopèdia Castellera Vol. 2. Història II: Del 1939 al 2016

Aquest volum analitza la història dels castells des del final de la Guerra Civil espanyola fins a la temporada del 2016.

Enciclopèdia Castellera 3

Enciclopèdia Castellera Vol. 3. Tècnica i ciència

Aquest volum té un capítol dedicat a la tècnica, on aclareix conceptes bàsics o canvis al llarg de la història, i un altre que està dedicat als aspectes més científics dels castells.

Enciclopèdia Castellera 4

Enciclopèdia Castellera Vol. 4. Antropologia i sociologia

Aquest volum tracta l’activitat i el funcionament de les colles castelleres i aplega reflexions te√≤riques sobre la dimensi√≥ c√≠vica i cultural dels castells.

Enciclopèdia Castellera 5

Enciclopèdia Castellera Vol. 5. La projecció dels castells. Les altres torres humanes

Tracta la projecci√≥ dels castells, altres torres humanes d’arreu, les colles universit√†ries, el periodisme casteller i la inclusi√≥ com a Patrimoni de la Humanitat.

Enciclopèdia Castellera 6

Enciclopèdia Castellera Vol. 6. Miscel·lània

El volum tracta de la relaci√≥ que tenen els castells amb diverses disciplines: art, fotografia, cinema, m√ļsica, literatura, llengua i pol√≠tica. Tamb√© inclou un apartat sobre el Museu Casteller i bibliografia castellera.

Publicacions del Simposi Casteller

El Simposi Casteller se celebra anualment des de l’any 2011 a Valls. Posteriorment es fa un llibre recollint el contingut de les confer√®ncies de cadascuna de les edicions.

I Simposi Casteller

I Simposi Casteller: L’univers casteller, avui

El primer Simposi Casteller va analitzar l’equilibri entre la tradici√≥ i l’evoluci√≥, la relaci√≥ dels mitjans de comunicaci√≥ amb el fet casteller i la internacionalitzaci√≥ dels castells.

II Simposi Casteller

II Simposi Casteller: Castells: entre el patrimoni i l’esport

El segon Simposi Casteller va tractar sobre l’equilibri entre esport i patrimoni de l’activitat castellera, i l’evoluci√≥ cap a noves construccions castelleres.

3r Simposi Casteller

III Simposi Casteller: La Dona i l’economia al m√≥n casteller

Al tercer Simposi Casteller es va analitzar el paper de la dona al món dels castells, així com els reptes plantejats per al finançament de les entitats castelleres.

4t Simposi Casteller

IV Simposi Casteller: La Canalla Castellera i el Sobiranisme a les Colles

Al quart Simposi Casteller es va tractar el paper de la canalla com a part essencial de les colles i la relació dels castells amb el sobiranisme i el procés que travessa Catalunya.

5è Simposi Casteller

V Simposi Casteller: Castells, Immigració i Concurs

El cinquè Simposi Casteller va analitzar el paper que ha tingut i té la immigració al món casteller així com el nou format del Concurs de Castells de Tarragona.

6è Simposi Casteller

VI Simposi Casteller: Durada de les actuacions i impacte econòmic

El sis√® Simposi Casteller va tractar la durada de les actuacions castelleres i l’impacte econ√≤mic i social dels equipaments i programes culturals.

7è Simposi Casteller

VII Simposi Casteller: Drets d’imatge i assaigs castellers

Al set√® Simposi Casteller es van analitzar els drets d’imatge de les actuacions castelleres, aix√≠ com les noves din√†miques d’assaig implementades per diverses colles.

8è Simposi Casteller

VIII Simposi Casteller: Lideratge i valors castellers

El vuitè Simposi Casteller va tractar els valors del fet casteller i el lideratge exercit per la figura del cap de colla en relació amb altres entitats culturals i festives.

9è Simposi Casteller

IX Simposi Casteller: Tècnica folrada o neta i models periodístics

El novè Simposi Casteller va analitzar la dificultat tècnica dels castells amb folre i manilles envers les construccions netes i els diferents models periodístics.

Contes i llibres infantils sobre els castells

Contes ideals per als infants que formen part de la canalla de les colles castelleres. O qui sap si, fins i tot, poden servir per engrescar a nous nens i nenes a apuntar-se a fer castells!

El llibre més Alt dels Castells

El llibre més Alt dels Castells

Amb aquest conte els nens i nenes aprendran una mica m√©s sobre el m√≥n dels castells i els castellers i, qui sap, potser s’engrescaran a apuntar-se a alguna colla!

Petita història dels Castellers

Petita història dels Castellers

Descobreix la història dels castellers amb els dibuixos de Pilarín Bayés! Totes les colles, els millors castells, i tot el que caracteritza aquesta manifestació cultural.

Els castellers

Els castellers

El gat d’en Mart√≠ √©s dalt d’un arbre. Qui el pot ajudar a baixar-lo? Arriben pagesos i gent del poble, tots disposats a donar un cop de m√†. Pot ser que nasqu√©s aix√≠ la gran tradici√≥ dels catalans?

Pinta i escriu Els castellers

Pinta i escriu Els castellers

Quina colla és aquesta, que no té cap color a la camisa? Ui, quin desastre! Ajuda les colles castelleres i pinta el conte. Ara pots dissenyar nous models de colles. Aprofita-ho!

Castells i castellers

Castells i castellers

Els castells s√≥n el tema d’aquest conte i, mitjan√ßant un personatge que fa d’enxaneta, la Clara, descobrirem quines particularitats envolten aquesta tradici√≥ catalana.

Human Towers

Human Towers

Versi√≥ en angl√®s del conte “Castells i castellers” de Barcanova. Ideal per ensenyar l’angl√®s als menuts, o perqu√® la canalla d’altres pa√Įsos descobreixi la tradici√≥.

La Festa Major

La Festa Major

Els principals ingredients d’una Festa Major s√≥n, la cercavila, els Castells, els titelles, la xocolatada, i molts m√©s, que apareixen en aquest llibre, per acostar la festa als infants.

La pinya castellera

La pinya castellera

Un conte de castells i de fer pinya! Una tradici√≥ catalana, la de construir castells amb persones, explicada amb un toc d’humor. Fem pinya? Unim equilibri, for√ßa, valor i seny?

Som Castellers

Som Castellers

En Pau i la Laia s√≥n de la colla La Patuleia de la Plana i estan molt contents perqu√® actuaran a pla√ßa. Conte d’Adelina Palac√≠n i Assumpta Verdaguer, il¬∑lustrat per Pilar√≠n Bay√©s.

Mandales dels Castellers

Mandales dels Castellers

Aquest llibre té mandales, i altres dissenys, perquè els pintis com vulguis i et relaxis fent-ho. Escull color i aprofita per descobrir tots els secrets sobre com es fan els castells.

Els Castellers, Salvatella

Els Castellers

El conte introdueix als nens en el m√≥n casteller. S’hi explica com es fan els castells, qui √©s l’enxaneta‚Ķ I dona elements perqu√® pares i educadors els parlin de cultura popular.

La Festa Major, Pilarín Bayés

La Festa Major

Al llarg de l’any hi ha Festes Majors arreu de Catalunya. Solen actuar-hi Castellers, hi ha cercaviles, ballades de Sardanes, concerts, focs artificials‚Ķ

Els castellers (començo a llegir)

Els castellers (tapa dura)

Llibre per comen√ßar a llegir descobrint els castells de la m√† d’en Mag√≠, un nen molt eixerit a qui agrada molt fer d’enxaneta en una colla castellera.

Els Castellers (tapa tova)

Els Castellers (tapa tova)

Conte per descobrir els castellers i l’art de fer torres humanes de la m√† d’en Mag√≠, un marrec molt espavilat a qui agrada molt fer d’enxaneta en una colla castellera.

Pintem els Castellers

Pintem els Castellers

Diverteix-te pintant les il¬∑lustracions i resseguint el text sobre els castellers de la m√† d’en Mag√≠, que t’endinsar√† en el m√≥n dels castells i els seus protagonistes.

Els castellers amb adhesius

Els castellers amb adhesius

Descobreix m√©s coses sobre els castellers i l’art de fer castells de la m√† d’en Mag√≠ i completa les il¬∑lustracions amb els adhesius corresponents.

Els Castellers (llibre de cartró)

Els Castellers

Amb aquest llibre de cartró de 14 pàgines, de la col·lecció Tradicions Nostres, descobriràs una de les tradicions catalanes més conegudes i estimades: els castells.

Els castellers (Pop-ups fantàstics)

Els castellers (Pop-ups fantàstics)

Descobreix l’apassionant m√≥n dels castells a trav√©s de les lleng√ľetes i desplegables d’aquest llibre divertit i did√†ctic.

El gran llibre dels Castells

El gran llibre dels Castells

Llibre amb fotos espectaculars, dades curioses, hist√≤ries d’esfor√ß i col¬∑laboraci√≥, i dibuixos simp√†tics. Aquesta obra us deixar√† bocabadats!

Fem castells!

Fem castells!

En aquest conte el Patufet descobreix els castells, viurà a peu de plaça una actuació castellera i aprendrà un munt de coses al voltant del fantàstic món dels castells.

El NAN casteller

El Nan casteller

Cal ser tan valents com l’Ona i en Jan per arribar tan amunt! En les il¬∑lustracions d’aquesta hist√≤ria s’hi amaga un personatge molt especial. Fixeu-vos-hi b√© i descobriu-lo!

Jocs castellers

Jocs castellers que desenvolupen la psicomotricitat, l’equilibri, la concentraci√≥, l’empatia, i el treball en equip, o que difonen el fet casteller de forma l√ļdica i educativa.

El Nan Tower

Nan Tower

Joc de construcció educatiu del Nan Casteller amb 120 peces de castellers, fetes de fusta de faig de 6 x 4,1 x 1,9 cm. Presentat en caixa cilíndrica de cartró de 24 x 14,5 x 9 cm.

El Nan Casteller House

El Nan Casteller House

Joc de construcci√≥ per a petits arquitectes. Desenvolupa la psicomotricitat, l’equilibri i l’empatia. Disseny √ļnic i de gran qualitat. Joguina educativa de fusta.

Castellers! (joc de taula)

Castellers! (joc de cartes)

Joc de cartes amb el que es reprodueix una diada castellera. Qui aixequi abans els seus castells tindrà més aplaudiments, però compte que també poden fer llenya!

Joc d'apilament d'Hèrcules

Joc d’apilament

Joc per practicar habilitats d’apilament. Es poden fer construccions semblants als castells. Inclou 21 figures, 6 pilotes, 6 plats d’equilibri i manual d’instruccions.

Indumentària castellera

La indumentària castellera tradicional consisteix a vestir pantalons blancs, mocador vermell amb pics blancs, faixa negra de cotó i la camisa del color característic de cada colla castellera.

Les peces de vestimenta castellera, com la faixa o els mocadors, generalment es poden comprar a trav√©s d’empreses o botigues especialitzades en roba per a colles de cultura popular i vestits tradicionals. Algunes d’aquestes empreses tamb√© venen els seus productes a trav√©s d’Amazon i aqu√≠ en fem un recull:

Faixa castellera negra

Faixa Castellera

Faixa negra de cot√≥. Disponible en 11 talles diferents, des d’1,5 m de llarg x 12 cm d’ample, fins a 4 m de llarg per 32 cm d’ample.

Mocador casteller

Mocador Casteller

Típic mocador casteller, vermell amb punts blancs, adequat per posar al cap, al canell, a la cintura o a la cama. Mida: 100 x 70 x 70 cm.

Mocador casteller gran

Mocador Casteller

Típic mocador casteller, vermell amb pics blancs, idoni per dur al cap, al canell, a la cintura o a la cama. Mida: 130 x 100 x 100 cm.

Buff casteller

Buff Casteller

Buff o mocador tubular de 50 cm de llarg, fet de microfibra de poli√®ster, amb l’estampat vermell amb punts blancs, t√≠pic dels mocadors castellers.

Els pantalons per a fer castells es poden comprar a qualsevol botiga de roba, √©s imprescindible que siguin de color blanc i molt recomanable que siguin c√≤modes o el√†stics (que permetin moure’s amb agilitat) i que siguin resistents, per evitar que s’estripin amb massa facilitat.

Les camises castelleres no es poden comprar a qualsevol botiga, s’han d’obtenir a trav√©s dels canals establerts per cada colla, segons la seva normativa interna.


Calçat casteller

No hi ha un cal√ßat tradicional per fer castells, tot i que el m√©s t√≠pic seria fer servir algun tipus d’espardenya. El m√©s important √©s que sigui un cal√ßat c√≤mode, perqu√® les diades castelleres acostumen a durar unes quantes hores i sovint es fan cercaviles, per aix√≤ √©s habitual que molts castellers portin cal√ßat esportiu.

Tamb√© √©s important que el cal√ßat sigui f√†cil de treure i de posar, especialment per als castellers i castelleres que pugen als castells, que fins i tot se’ls pot veure amb algun tipus de xancleta. Molts castellers aprofiten a portar el cal√ßat a joc amb el color de la camisa de la seva colla.

Espardenya blau marí sense vetes

Espardenyes blau marí sense vetes

Espardenyes amb sola d’espart i tela de color blau mar√≠. Sense vetes, ideals per treure-se-les f√†cilment per pujar al castell.

Espardenyes de 7 vetes negres

Espardenyes de 7 vetes negres, vermelles o blaves

Espardenyes tradicionals de 7 vetes, disponibles de color negre, vermell o blau, amb talles de la 18 a la 47.

Espardenyes de vetes liles

Espardenyes de vetes liles amb sola de goma

Espardenyes amb sola de goma i vetes liles, també disponibles en altres colors, amb talles de la 30 a la 46.

Xancletes de color taronja Havaianas

Xancletes de color taronja Havaianas

Xancletes de cautx√ļ de color taronja de la marca Havaianas. Disponibles en 18 colors i talles de la 23 a la 48.


Per a millorar l’equilibri

Tenir un bon equilibri √©s essencial per ser casteller, no √©s casualitat que sigui un dels pilars dels castells, tal com descriu el lema For√ßa, equilibri, valor i seny. Aqu√≠ et recomanem el material ideal per entrenar l’equilibri.

Coixí d'equilibri Bodymate

Coix√≠ d’equilibri amb manxa Bodymate

Coix√≠ d’equilibri de 34 cm per a millorar l’equilibri, la postura del cos, la coordinaci√≥, la flexibilitat i enfortir els m√ļsculs de l’esquena.

Coixí d'equilibri Speyang

Coix√≠ d’equilibri amb manxa Speyang

Coix√≠ d’equilibri de 34 cm per a millorar l’equilibri, la postura del cos, la coordinaci√≥, la flexibilitat i enfortir els m√ļsculs de l’esquena.

Taula d'equilibri BoarderKing

Taula d’equilibri BoarderKing

Taula d’equilibri de 32 x 42 cm. Entrada f√†cil al m√≥n de les taules d’equilibri, per a entrenar els m√ļsculs centrals i l’equilibri. Per a nens i adults.

Taula d'equilibri Plankpad

Taula d’equilibri Plankpad

Taula d’equilibri amb aplicaci√≥ per a Android i iOS. Juga i fes l’entrenament interactiu posant el m√≤bil a la taula. Es pot connectar a l’SmartTV.

Taula d'equilibri Best Goods

Taula d’equilibri Best Goods

Taula d’equilibri de 64 x 28 cm i cilindre d’11 cm de di√†metre i 42 cm de llarg. √ötil per a entrenar l’equilibri i la musculatura alhora.

Taula d'equilibri Epic Waves

Taula d’equilibri Epic Waves

Taula d’entrenament perfecta per millorar l’equilibri i enfortir la musculatura. La longitud de la taula √©s de 85 cm per 30 cm d’ample.

Taula de surf a casa BoarderKing

Taula de surf a casa BoarderKing

Taula d’equilibri de 75 x 27 cm amb estora protectora llarga de 166 cm x 62 cm i corr√≥ de suro de 33 cm de llarg i 10 cm de di√†metre.

Taula d'equilibri Gifort

Taula d’equilibri Gifort

Taula d’equilibri de 39,5 cm de di√†metre. Base d’11 plaques laminades amb gruix d’1,6 cm, amb superf√≠cie antilliscant. Hemisferi inferior fet de pl√†stics de gran duresa.

Taula d'equilibri Vistania

Taula d’equilibri Vistania

Taula d’equilibri de fusta corbada per a nens i nenes. Es pot fer servir per a exercicis d’equilibri, per√≤ tamb√© com a rampa o gronxador.

Semiesfera d'equilibri Bosu OcioDual

Semiesfera d’equilibri o Bosu OcioDual

Semiesfera de 60 cm de di√†metre i 22 cm d’altura. Es pot fer servir pels dos costats per entrenar la coordinaci√≥, la for√ßa, l’estabilitat i l’equilibri.

Barret d'equilibri

Barret d’equilibri

Barret d’equilibri compost de 5 peces de goma sint√®tica, ideal per fer exercicis d’equilibri, motricitat, consci√®ncia i postura corporal. Mida: 18 cm d’alt i 14,5 cm de di√†metre.


Altres Productes Castellers

En aquest apartat tens una selecci√≥ d’altres productes castellers, des d’un disc de m√ļsica castellera, fins a una polsera o altres objectes decoratius i de marxandatge casteller.

Gralles i Castells

CD de m√ļsica Castellera: Gralles i Castells

Aquest CD cont√© totes les m√ļsiques de Castells. Un total de 18 can√ßons enregistrades per l’Escola de Grallers de Sitges al Palau Maricel.

Polsera castellera

Polsera castellera de plata i cordill

Polsera de cordill negre ajustable, amb una pe√ßa de plata gravada amb el pom de dalt d’un castell. Disponible en 5 talles, de 15 a 19 cm de llarg.

Taula de monopatí amb Castellers

Taula de monopatí amb un Castell estampat

Taula de Skate d’alta qualitat, estampada amb la imatge d’un Castell. Feta amb 7 l√†mines d’aur√≥ canadenc Hard Rock i resina epoxy.

Xapa Anís Valls

Xapa publicit√†ria decorativa d’An√≠s Valls

Anunci d’An√≠s Valls, fet de xapa met√†l¬∑lica amb la imatge d’un castell. Per a decoraci√≥ vintage. Disponible en 3 mides: 11 x 7 cm, 30 x 20 cm i 50 x 33 cm.

Rellotge de paret "I love Castellers"

Rellotge de vidre “I love Castellers”

Rellotge per a paret amb l’esfera de color blanc i la inscripci√≥ “I love Castellers”. Di√†metre de 18 cm.

Clauer "I love Castellers" amb forma de cor

Clauer “I love Castellers” amb forma de cor

Clauer amb forma de cor de pl√†stic vermell amb la inscripci√≥ “I love Castellers” sobre fons blanc.

Clauer "I love Castellers" blanc

Clauer “I love Castellers” de color blanc

Clauer rectangular de pl√†stic transparent amb la inscripci√≥ “I love Castellers” sobre fons blanc.

Clauer "I love Castellers" negre

Clauer “I love Castellers” de color negre

Clauer rectangular de pl√†stic transparent amb la inscripci√≥ “I love Castellers” sobre fons negre.

Estoreta per a ratolí "I love Castellers" amb forma de cor

Estoreta per a ratol√≠ “I love Castellers” amb forma de cor

Estoreta per a ratol√≠ d’ordinador, de color blanc, amb forma de cor, amb la inscripci√≥ “I love Castellers”.

Estoreta rectangular per a ratolí "I love Castellers"

Estoreta rectangular per a ratol√≠ “I love Castellers”

Estoreta per a ratol√≠ d’ordinador, de color negre, amb forma rectangular, amb el text “I love Castellers”.

Més idees de Regals Originals