Política de privadesa

Responsable de les dades personals: Francesc Gelabert Ribas, NIF 46799301M, apartat de correus 139, 08820 ‚Äď El Prat de Llobregat, d’ara endavant EL GESTOR DEL LLOC WEB, i el correu electr√≤nic del qual de contacte √©s info@consultic.cat.

Dades sol·licitades en el lloc web i finalitat del tractament.

  • Nom, cognoms i correu electr√≤nic en els formularis de contacte: per a realitzar qualsevol contacte directe amb EL GESTOR DEL LLOC WEB, ja sigui per a plantejar dubtes, comentaris, suggeriments, sol¬∑licitar un servei o producte, o qualsevol altra informaci√≥. No subministrar les dades personals m√≠nimes necess√†ries impossibilitar√† al GESTOR DEL LLOC WEB de respondre a la petici√≥.
  • Nom i correu electr√≤nic: per a poder realitzar comentaris en el blog del lloc web.
  • Nom, cognoms, adre√ßa, tel√®fon, correu electr√≤nic, n√ļmero d’identificaci√≥ fiscal: se sol¬∑licitar√† aquesta informaci√≥ al moment del pagament del servei, aix√≤ als fins de processar tot el relacionat amb el client.
  • Nom, tel√®fon i correu electr√≤nic per a newsletter: amb el degut consentiment expr√©s i voluntari del titular de les dades, se sol¬∑licitar√† en el lloc web la informaci√≥ m√≠nima necess√†ria per a enviar un butllet√≠ comercial automatitzat, on s’informar√† sobre publicitat, promocions i una altra informaci√≥ dels serveis i/o productes oferts pel GESTOR DEL LLOC WEB
  • Correu electr√≤nic: se sol¬∑licitar√† el correu electr√≤nic per a poder accedir a l’√†rea de client, d’acord amb les dades subministrades al moment de crear el compte.

Si l’usuari t√© menys de 16 anys, haur√† de tenir l’autoritzaci√≥ dels seus pares o tutors legals per a lliurar les seves dades personals. EL GESTOR DEL LLOC WEB no t√© manera de comprovar efectivament l’edat dels usuaris, per la qual cosa queda eximida de qualsevol responsabilitat, si l’usuari no compleix amb l’aqu√≠ indicat.

EL GESTOR DEL LLOC WEB en tot moment vetllar√† perqu√® l’√ļs que se li d√≥na al lloc web, als continguts, i al tractament de les dades personals de l’usuari, es realitzin de la forma m√©s correcta. Per a aix√≤, l’usuari sempre podr√† exercir els seus drets d’acc√©s, rectificaci√≥, cancel¬∑laci√≥, portabilitat, oblit o oposici√≥, tot aix√≤ en fidel compliment de les directrius de les lleis que regeixen la mat√®ria, escrivint al correu electr√≤nic info@consultic.cat.

En cap moment EL GESTOR DEL LLOC WEB compartir√† amb tercers les dades que posseeix. En cas de fer-ho per a complir amb els serveis contractats per algun participant, enviar la newsletter, complir amb exig√®ncies legals o per a l’administraci√≥ del lloc web, es proporcionaran els deguts acords de confidencialitat entre les parts.

Els enlla√ßos a tercers que es puguin trobar en el lloc web posseeixen pol√≠tiques de privacitat alienes al GESTOR DEL LLOC WEB. L’acc√©s a aquests llocs haur√† de ser responsabilitat de l’usuari, sent la seva responsabilitat con√®ixer-les i la seva decisi√≥ acceptar-les o no.

FORMULARIS

El lloc web pot disposar de 4 tipus de formularis:

De contacte: l’usuari, client o participant podr√† trobar formularis que facilitaran la comunicaci√≥ amb EL GESTOR DEL LLOC WEB, per a plantejar dubtes, comentaris, sol¬∑licitar un pressupost, reservar algun dels serveis oferts en el lloc web o exigir algun dret que tingui. No subministrar les dades personals m√≠nimes necess√†ries impossibilitar√† al GESTOR DEL LLOC WEB respondre a la petici√≥. Aquest tractament es considerar√† leg√≠tim per ser part d’una dilig√®ncia pre-contractual. El servidor del lloc web i del correu electr√≤nic del GESTOR DEL LLOC WEB seran els encarregats del tractament.

De publicitat: se sol¬∑licitar√† als usuaris, compradors o participants el seu consentiment expr√©s i voluntari per a lliurar al GESTOR DEL LLOC WEB, les m√≠nimes dades necess√†ries per a enviar publicitat i informaci√≥ comercial relacionada amb els serveis i/o productes oferts pel GESTOR DEL LLOC WEB, perqu√® s’agregui a un fitxer automatitzat d’email m√†rqueting gestionat per l’encarregat del tractament que s’indica m√©s a baix. El tractament de les dades personals que es trobin en aquesta secci√≥, s’ha fet amb el consentiment del titular de les dades.

Per a comentaris en el blog: a fi d’evitar el spam, missatges inadequats, i fer un correcte seguiment, se sol¬∑licitar√† a l’usuari el seu nom, email i lloc web per a identificar-lo en els comentaris que desitgi realitzar en les entrades del blog. Aquestes dades seran visibles per a altres usuaris del lloc web (excepte l’email). Si no desitja que les dades siguin visibles per altres persones, haur√† de comunicar-se amb EL GESTOR DEL LLOC WEB al correu electr√≤nic info@consultic.cat. El servidor del lloc web ser√† l’encarregat del tractament i que es realitzar√† amb el consentiment del titular de les dades.

Per a processar la sol·licitud del servei: se sol·licitarà als usuaris, clients o participants les seves dades perquè EL GESTOR DEL LLOC WEB pugui processar els serveis sol·licitats pel client. Tractament legítim de dades personals per la relació contractual que existeix amb el client o participant. Les dades seran guardades en el servidor del lloc web.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT

EL GESTOR DEL LLOC WEB necessita el suport de tercers per a oferir adequadament els seus serveis i productes, amb els quals celebra els deguts acords de confidencialitat i verifica el compliment de les normatives sobre protecció de dades personals.

Les dades subministrades a aquests tercers no podran ser utilitzats per a altres fins no autoritzats pel titular de les dades.

En compliment dels principis d’informaci√≥ i transpar√®ncia, es fa saber que aquests tercers s√≥n:

  • Sered: Proveeix el servei d’allotjament web a trav√©s de l’empresa XTUDIO NETWORKS, S.L.O. La seva seu es troba situada en C/ Progr√©s 177, A Rua, 32350, Orense, Espanya, i la seva pol√≠tica de privacitat pot observ√©s en https://sered.net/politica-de-privacidad
  • P√≠xel de Facebook: eina d’an√†lisi per a publicitat, utilitzat per a con√®ixer les accions dels titulars de les dades en aquest lloc web. Aquest servei √©s proporcionat per Facebook, Inc., que est√† situada en 1601 Willow Road Menlo Park, CA 94025, els Estats Units d’Am√®rica. En cas d’estar fos dels Estats Units d’Am√®rica o el Canad√†, l’entitat de control de dades responsable de la informaci√≥ √©s Facebook Ireland Ltd., que es troba situada en 4 Grand Canal Square Grand Canal Harbour, Dubl√≠n 2, Irlanda. Posseeix la certificaci√≥ del marc de l’Escut de la privacitat de la Uni√≥ Europea i els EUA i del marc de l’Escut de la privacitat de Su√Įssa i els EUA, com es pot evidenciar en https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000gnywaac&status=active. Per a obtenir m√©s informaci√≥ sobre la pol√≠tica de privacitat ingressa en https://www.facebook.com/privacy/explanation
  • Google Analytics: Servei d’an√†lisi web, per a veure les estad√≠stiques de l’√ļs del lloc web, Aquest servei est√† a c√†rrec de l’empresa Google LLC, situada en Mountain View, Calif√≤rnia, els Estats Units d’Am√®rica, compta amb la subscripci√≥ de l’Escut de la privacitat entre la UE i els EUA que pot ser consultat en https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001l5aai&status=active. Si desitja obtenir m√©s informaci√≥ sobre la seva pol√≠tica de privacitat pot consultar: https://policies.google.com/*privacy

En casos puntals EL GESTOR DEL LLOC WEB podr√† utilitzar aplicacions o eines que no hagin estat incloses o nomenades en aquest llistat, l’anterior per ser una millor opci√≥ que coadjuvi a la realitzaci√≥ d’una determinada tasca; si aix√≤ succe√≠s, EL GESTOR DEL LLOC WEB notificar√† d’aquesta situaci√≥ als seus usuaris, clients o participants segons fos el cas.

DURADA DEL TRACTAMENT

En el cas de les dades personals subministrades per a facturació i compra de productes o serveis, seran guardats pel temps legalment aplicable per la plataforma que realitzi la facturació.

En el cas de les dades personals subministrades per a butlletins comercials electr√≤nics i comentaris en el blog, ser√† pel temps que el titular de les dades desitgi romandre en la llista de subscripci√≥, per la qual cosa podr√† donar-se de baixa en el moment que aix√≠ ho desitgi, de manera autom√†tica com s’indica en cada butllet√≠, o escrivint al correu electr√≤nic info@consultic.cat.