Els 20 millors Regals Originals per a Homes!

Si estàs buscant regals originals per a homes, aquí tens una tria d’alguns dels regals que acostumen a agradar a la majoria dels homes.

Carteres per a home

Cartera Dodensha

Cartera Dodensha

Cartera de cuir negre amb 7 ranures per a 14 targetes, 2 compartiments per a bitllets, petit moneder amb cremallera, tanca de goma i bloqueig RFID. Mida: 9x7x1,7 cm i 70 g.

Cartera Wilbest

Cartera Wilbest

Cartera de cuir negre amb 8 ranures per a targetes (1 exterior i 1 amb finestra), 1 clip metàl·lic per a diners, moneder amb cremallera i protecció RFID. Mida: 11,5×8,5×1,5 cm.

Cartera Teehon

Cartera Teehon

Cartera de cuir negre i taronja per dins amb 9 ranures per targetes, 2 apartats per bitllets, moneder amb tanca de clip i bloqueig RFID. Inclou clauer. Mida: 11,5×9,5×1,5 cm i 60 g.

Cartera Coronel Tapioca

Cartera Coronel Tapiocca

Cartera de pell caqui o marró amb 4 ranures per targetes, 2 compartiments separats per portar els bitllets desplegats, moneder amb solapa i tanca a pressió. Mida: 11,2x9x1 cm.


Rellotges per a Home

Rellotge Casio Edifice EFV-550P-1AVUEF

Rellotge Casio Edifice

El rellotge analògic Casio Edifice EFV-550P-1AVUEF té una caixa amb un diàmetre de 47 mm, un gruix de 12 mm i una corretja de resina de 22 mm d’ample.

Rellotge Fossil FS5402

Rellotge Fossil

El rellotge analògic Fossil FS5402 té una caixa amb un diàmetre de 42 mm, un gruix d’11 mm i una corretja de pell marró de 22 mm d’ample. Disponible en dos acabats.

Rellotge Timberland TBL.14816JLU/02A

Rellotge Timberland

El rellotge analògic Timberland TBL.14816JLU/02A té una caixa amb un diàmetre de 46 mm, un gruix d’11 mm i una corretja de cuir marró de 21 mm d’ample.

Rellotge Citizen AW1360-12H

Rellotge Citizen

El rellotge analògic Citizen AW1360-12H té una caixa amb un diàmetre de 45 mm, un gruix de 12 mm i una corretja de cuir marró de 22 mm d’ample.


Joies per a Home

Selecció d’algunes joies per escollir regals originals per a homes, aquí teniu moltes més joies.

Conjunt de 3 anells

Conjunt de 3 anells

Joc de 3 anells d’acer inoxidable per a home. Tenen amples de 6 i 8 mm i estan disponibles en diverses mides.

Anell Viceroy

Anell Viceroy

Anell per a home, d’acer inoxidable, de la col·lecció Air de la marca Viceroy. Només disponible de la talla 24.

Polsera de cuir Fossil

Polsera de cuir Fossil

Polsera de cuir, de doble volta, de color marró i una llargada de 48 cm. Porta una placa metàl·lica amb la marca Fossil.

Polsera personalitzable

Polsera personalitzable

Es pot triar entre 6 colors de cordó i afegir entre 1 i 9 peces metàl·liques, on s’hi poden gravar noms o dates.


Regals per a Manetes

El tòpic diu que els homes són “els manetes” de la casa. Qui penja els quadres, fa bricolatge, reparacions domèstiques… Però per fer tot això necessiten eines, fins i tot hi ha homes que les col·leccionen!

Bolígraf multifunció

Bolígraf multifunció

Inclou un cap d’acer de tungstè, un xiulet, 3 caps d’eines que es poden emprar com a tornavís i per a fer talls, una llanterna i un bolígraf.

Dues multieines 18 en 1

Eines multiús “18 en 1”

Conjunt de 2 Eines Multiús amb forma de floc de neu, d’acer (plata i porpra). Té 18 usos: tornavisos, claus Allen, obridor d’ampolles…

Polsera magnètica

Canellera magnètica

Té 15 potents imants i dues butxaques, ideal per aguantar petites eines, broques, cargols, claus… mentre s’està fent alguna reparació o bricolatge.

Destral eina multiús

Destral eina multiús

Eina multiús amb 18 funcions: Destral, martell, alicates, serra… Amb cinta mètrica de franc. Ideal per pescar, anar d’acampada, senderisme…


Jocs de Taula

Els Jocs de Taula són un bon regal tant per a homes com per a dones. El més important és saber si la persona a qui li vols fer un regal li agraden els jocs de taula, o no. Aquí te’n destaquem 4, però a la nostra pàgina sobre jocs de taula en trobaràs molts més.

Carcassone en català

Carcassonne en català

Crea el teu territori explorant camins, conquerint ciutats i adquirint praderies i monestirs. De 2 a 6 jugadors, a partir de 7 anys.

Monopoly edició de Barcelona

Monopoly de Barcelona

El famós joc de compravenda de propietats immobiliàries, amb els carrers de Barcelona. Parcialment en català. De 2 a 8 jugadors, a partir de 8 anys.

Codi Secret

Codi Secret en català

Hi ha dos equips que han de localitzar els membres de la seva xarxa d’espies entre diferents noms en clau. De 2 a 8 jugadors, a partir de 14 anys.

Cluedo Barcelona

Cluedo de Barcelona

Han assassinat un important xef i et toca resoldre el misteri. Ambientat a Barcelona. Edició bilingüe català-castellà. De 2 a 6 jugadors, a partir de 8 anys.


Més Regals Originals per a Homes