Els 20 millors Regals Originals per a Joves!

Aquí trobaràs un munt de Regals Originals per a Joves i Adolescents com, per exemple: productes gaming, motxilles, ronyoneres, monopatins, anells de llum, auriculars…

Motxilles per a nois i noies

Les motxilles són un element indispensable per a nois i noies, per això són ideals per a fer regals per joves.

Motxilla Eastpak Padded Pak'R

Motxilla Eastpak Padded Pak’R

Motxilla de 24 litres i 40x30x18 cm. Disponible en més de 30 colors i estampats diferents. Ideal per a l’escola, l’institut, la universitat o la feina.

Motxilla Vans New Skool

Motxilla Vans New Skool

Motxilla de 20 litres, amb diferents apartats amb tancaments de cremallera. Disponible en 4 models diferents. Edat recomanada de 8 a 14 anys.

Motxilla NIKE Nk Elmntl Bkpk 2.0

Motxilla NIKE Nk Elmntl Bkpk 2.0

Motxilla de 48,5×30,5×15 cm, amb tancaments de cremallera. Disponible en 4 models diferents. Adequada per anar a l’institut.

Bossa motxilla Joseko

Bossa motxilla Joseko

Motxilla d’alta gamma, de lona, de 27x35x16 cm, amb diferents apartats i butxaca antirobatori. Disponible en diferents colors. Ideal per a l’ús diari de noies i dones joves.


Productes Gaming

Escollir entre l’àmplia gamma de productes que hi ha per a Gamers, és una de les millors eleccions per comprar regals originals per a joves i adolescents que els agradi jugar amb videojocs.

Cadira Gaming Newskill Kitsune

Cadira Gaming Newskill Kitsune

Cadira Gamer amb inclinació i altura regulable, reposabraços 2D ajustables, base de niló, reclinable 180º. Disponible en 5 colors diferents.

Auriculars Gaming Funingeek

Auriculars Gamer Funingeek

Auriculars Gaming estèreo amb cancel·lació de soroll, llum LED i micròfon. Compatibles amb PS4, Xbox One, Switch, iPad, PC, Mac…

Ratolí Gaming Pictek

Ratolí Gaming ergonòmic Pictek

Ratolí per a Gamers, amb 7 modes de personalització de la il·luminació RGB, 8000 DPI (5 nivells) i 8 botons programables.

Teclat Gaming Krom Kernel

Teclat Gamer Krom Kernel

Teclat Gaming mecànic, amb 9 efectes d’il·luminació LED RGB i 16,8 milions de colors. Es pot comprar amb teclat numèric o sense.


Llums d’escriptori

Els joves i adolescents estan en edat d’estudiar i tenir una bona il·luminació és un element imprescindible per al seu escriptori.

Llum LED USB Youkoyi

Llum d’escriptori LED USB Youkoyi

Llum d’escriptori LED de 8W, amb 3 intensitats i llums de colors. Té control tàctil, rellotge i data a la pantalla LCD, portallapis, i carregador per a aparells per USB de 5V i 2A.

Llum escriptori LED regulable

Llum d’escriptori LED regulable

Llum d’escriptori LED d’1,5W, amb 3 intensitats i 3 tonalitats, entre llum blanca i llum càlida. Té control tàctil i pot funcionar amb bateria, sense estar endollat.

Llum escriptori Aigostar

Llum d’escriptori Aigostar

Llum d’escriptori LED de 8W, amb 10 nivells de brillantor i 5 modes d’il·luminació entre llum freda i càlida, amb control tàctil. Té carregador per a dispositius USB de 5V i 1A.

Llum escriptori LED Slator

Llum d’escriptori LED Slator

Llum d’escriptori LED de 6W, amb 10 nivells d’intensitat i 5 modes de llum freda a càlida, amb temporitzador de 30/60 minuts i control tàctil. Té port de càrrega USB.


Regals Originals per als 18 anys

Fer 18 anys és un fet molt important en la vida de qualsevol noi o noia, s’assoleix la majoria d’edat i aquesta és una ocasió que mereix un bon regal i una bona festa d’aniversari! Aquí tens alguns complements que seran ideals per organitzar la festa d’aniversari i alguns regals ideals per aquesta edat.

Targeta 18è aniversari rosa

Targeta 18è aniversari de color rosa

Targeta de color rosa per a un 18è aniversari. Porta una petita butxaca a l’interior per a posar-hi diners. Mida: 17×12 cm. Inclou el sobre.

Targeta 18è aniversari blava

Targeta 18è aniversari de color blau

Targeta de color blau per a un 18è aniversari. Porta una petita butxaca a l’interior per a posar-hi diners. Mida: 17×12 cm. Inclou el sobre.

Feliç 18 aniversari amb ulleres

Feliç 18 aniversari amb Ulleres

Banda honorífica negra “Feliç 18 Aniversari”, amb ulleres negres amb diamants i 6 Toppers amb el número 18 per a decorar la taula.

Feliç 18 aniversari amb copa de cava

Feliç 18 aniversari amb Copa de Cava

Banda honorífica negra “Feliç 18 Aniversari”, amb Copa de Cava amb lletres daurades i 6 Toppers amb el número 18 per a decorar la taula.

Feliç 18 aniversari amb garlanda

Feliç 18 aniversari amb Garlanda

Banda honorífica rosa “Feliç 18 Aniversari”, amb garlanda “Fantàstics 18 anys” i 6 Toppers amb el número 18 per a decorar la taula.

Samarreta "Level 18 Complete"

Samarreta “Level 18 Complete”

Samarreta amb la inscripció “Level 18 complete”, amb un comandament de videojoc. Disponible en 9 colors, amb tallatge unisex.

Granadura 18 anys Pandora

Granadura “18 anys” Pandora

Granadura amb el número 18 dins d’un cor de plata, adornat amb zirconites, per posar a polseres o collarets de la marca Pandora.

Tassa Els meus ous ja tenen 18 anys

Tassa “Els meus ous ja tenen 18 anys”

Tassa de ceràmica amb la frase “Els meus ous ja tenen 18 anys”. Mida de 80 x 95 mm i 350 ml de capacitat. Resistent a microones i rentaplats.

Més Regals Originals per a Joves