Les 26 millors Tasses independentistes!

Aquí t’oferim una selecció de les millors tasses independentistes. En tenim amb l’estelada blava, l’estelada vermella o amb altres frases i dissenys que no contenen l’estelada.

Tasses independentistes amb l’estelada blava

Tria de tasses independentistes amb dissenys inspirats en l’estelada blava.

Tassa amb l'estelada blava
Icona d'Amazon

Tassa amb l’estelada blava

Tassa estampada amb la bandera estelada blava, amb unes dimensions de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa estelada blava de colors
Icona d'Amazon

Tassa de colors amb l’estelada blava

Tassa de 7 colors diferents estampada amb la senyera estelada blava. Fa 9,6 cm d’alt, 8,2 cm de diàmetre i té una capacitat de 350 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb l'estelada blava fotoluminiscent
Icona d'Amazon

Tassa amb l’estelada blava fotoluminiscent

Tassa fotoluminiscent (les parts clares ressalten a la foscor) de 9,6 cm d’alt, 8,2 cm de diàmetre i una capacitat de 350 ml, amb l’estelada blava. No apta per al rentaplats.

Tassa cònica amb l'estelada blava
Icona d'Amazon

Tassa cònica amb l’estelada blava

Tassa cònica estampada amb l’estelada blava. Fa 10,2 cm d’alt, 8,3 cm de diàmetre (a la part ampla) i una capacitat de 300 ml. Apta per al rentaplats i microones. Inclou cullera.

Tassa amb l'estelada blava pintada
Icona d'Amazon

Tassa amb l’estelada blava pintada

Tassa estampada amb l’estelada blava pintada, amb unes dimensions de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Ha arribat l'hora"
Icona d'Amazon

Tassa “Ha arribat l’hora”

Tassa estampada amb la frase “Ha arribat l’hora” i un rellotge amb l’estelada. Fa 9,5 cm d’alt, té un diàmetre de 8 cm i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Bee independent"
Icona d'Amazon

Tassa “Bee independent”

Tassa amb una abella amb els colors de l’estelada i un joc de paraules en anglès amb el verb ser (be) i abella (bee). Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Carregant independència"
Icona d'Amazon

Tassa “Carregant independència”

Tassa amb una barra de càrrega de la independència de Catalunya. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "És fàcil, no encaixem"
Icona d'Amazon

Tassa amb el text “És fàcil… no encaixem”

Tassa amb la frase “És fàcil… no encaixem” i el mapa de Catalunya separat d’Espanya. Fa 9,5 cm d’alt, té un diàmetre de 8 cm i 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "La millor retallada"
Icona d'Amazon

Tassa amb la frase “La millor retallada”

Tassa amb el text “La millor retallada” i unes tisores retallant Catalunya d’Espanya. Fa 9,5 cm d’alt, té un diàmetre de 8 cm i 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb una estelada a Iwo Jima
Icona d'Amazon

Tassa amb una estelada a la batalla d’Iwo Jima

Tassa amb la imatge de la batalla d’Iwo Jima, però plantant l’estelada. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tasses independentistes amb l’estelada roja

Selecció de tasses independentistes amb dissenys basats l’estelada vermella.

Tassa amb l'estelada roja
Icona d'Amazon

Tassa amb l’estelada roja

Tassa estampada amb la bandera estelada vermella, amb unes dimensions de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Jo vull ser lliure" amb l'estelada
Icona d'Amazon

Tassa “Jo vull ser lliure” amb l’estelada

Tassa estampada amb la frase “Jo vull ser lliure” i l’estelada vermella, amb unes mides de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb l'estelada roja i la paraula "Freedom"
Icona d'Amazon

Tassa amb la paraula “Freedom”

Tassa amb l’estelada roja i la paraula “Freedom” a sota, amb unes mides de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb la frase "Trencant cadenes" amb l'estelada vermella
Icona d'Amazon

Tassa “Trencant cadenes” amb l’estelada

Tassa amb la frase “Trencant cadenes” amb una estelada vermella trencant una cadena. Fa 9,5 cm d’alt, diàmetre de 8 cm i capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb una WiFi estelada vermella
Icona d'Amazon

Tassa amb una Wifi estelada vermella

Tassa estampada amb un símbol de WiFi vermell amb l’estrella, amb unes mides de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Sentiment independent"
Icona d'Amazon

Tassa “Sentiment independent”

Tassa amb un electro amb forma d’estrella roja i la frase “Sentiment independent”. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Catalònia"
Icona d'Amazon

Tassa amb la paraula “Catalònia!”

Tassa amb la paraula “Catalònia!” i una petita estelada vermella. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Altres tasses independentistes

Tria de tasses independentistes amb frases i dissenys sense l’estelada.

Tassa "Catalonia is not Spain"
Icona d'Amazon

Tassa “Catalonia is not Spain”

Tassa amb la frase “Catalonia is not Spain”. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Keep Calm però fotem el camp"
Icona d'Amazon

Tassa “Keep Calm però fotem el camp”

Tassa amb la frase “Keep Calm, però fotem el camp”. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "Bon cop de falç"
Icona d'Amazon

Tassa amb el text “Bon cop de falç”

Tassa amb la frase “Bon cop de falç”, amb el dibuix d’una mà agafant una falç. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa amb el poema de Joan Maragall sobre Catalunya
Icona d'Amazon

Tassa amb un poema sobre Catalunya

Tassa amb el poema de Joan Maragall sobre Catalunya. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "100% catalana"
Icona d'Amazon

Tassa amb el text “100% catalana”

Tassa estampada amb la frase “100% catalana”, per a dona. Amb unes mides de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "100% català"
Icona d'Amazon

Tassa amb la frase “100% català”

Tassa estampada amb la frase “100% català”, per a home. Amb unes mides de 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa "ADN 100% català"
Icona d'Amazon

Tassa “ADN 100% català”

Tassa amb la frase “ADN 100% català” i una cadena d’ADN. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Tassa ADN independentista
Icona d'Amazon

Tassa amb ADN independentista

Tassa amb el dibuix d’una cadena d’ADN amb una estrella blava. Fa 9,5 cm d’alt, 8 cm de diàmetre i té una capacitat de 325 ml. Apta per al rentaplats i microones.

Més idees de Regals Originals