Les 29 millors Banderes Estelades! (+7 accessoris)

Les banderes estelades són un dels símbols més visibles de la lluita per la independència de Catalunya. Si vols comprar una estelada catalana, aquí les tenim blaves, vermelles i en diferents mides i formats, per penjar al balcó, dur-les a manifestacions…

Banderes estelades blaves

Les banderes estelades blaves tenen les quatre barres vermelles sobre fons groc, de la bandera catalana, i el triangle blau amb una estrella blanca de 5 puntes a dins. Aquí les trobaràs ordenades per mida i a la seva descripció especifiquem si són per lligar-les amb vetes, anelles o per dur-les amb pal.

Gran bandera estelada blava de 150x230 cm
Icona d'Amazon

Estelada blava gran de 230×150 cm per a pal

Senyera estelada blava de gran format, feta amb tela de polièster 100% i amb unes grans dimensions de 230×150 centímetres. Té una vora cosida, preparada per inserir-hi un pal o màstil.

Bandera estelada blava de 150x90 cm amb anelles metàl·liques
Icona d'Amazon

Estelada blava de 150×90 cm amb anelles

Bandera independentista blava de polièster amb protecció contra els rajos UV. Té una mida de 150×90 cm i porta 2 anelles de metall per lligar-la horitzontalment, tal com indica la inclinació de l’estrella blanca.

Bandera estelada blava de 90x60 cm horitzontal amb anelles
Icona d'Amazon

Estelada blava de 150×90 cm amb anelles

Senyera estelada blava de polièster, amb una mida de 150×90 cm, amb costures dobles i amb anelles de plàstic per poder lligar-la de manera horitzontal, tal com indica la posició de l’estel.

Bandera estelada blava de 150x90 cm
Icona d'Amazon

Estelada blava de 150×90 cm per a pal

Bandera independentista blava de polièster amb acabat de setí. Té una mida de 150×90 cm i porta una vora per posar-la en posició horitzontal en un pal o màstil, tal com indica la inclinació de l’estrella.

Bandera estelada blava de 150x90 cm vertical
Icona d'Amazon

Senyera estelada blava de 150×90 cm per a pal

Bandera de Catalunya estelada blava per la independència, feta de polièster. Fa 150×90 cm i porta una vora per posar-la en posició vertical en un pal o màstil, tal com indica la inclinació de l’estrella.

Bandera estelada blava de 90x60
Icona d'Amazon

Bandera estelada blava de 90×60 cm per a pal

Senyera estelada blava per la independència. Està feta de polièster, té una mida de 90×60 cm i inclou una vora per posar-la horitzontalment en un pal o màstil, tal com indica la posició de l’estel.

Bandera estelada blava de 90x60 cm horitzontal amb anelles
Icona d'Amazon

Estelada blava de 90×60 cm amb anelles

Bandera independentista blava de polièster, amb una mida de 90×60 cm, amb costures dobles i amb anelles de plàstic per poder lligar-la horitzontalment, tal com indica la posició de l’estrella blanca.

Bandera estelada blava de 45x30 cm amb cordills
Icona d'Amazon

Petita estelada blava de 45×30 cm amb vetes

Petita estelada blava de 45×30 cm. Està feta de polièster i inclou unes vetes per poder-la lligar en posició horitzontal, tal com indica la posició de l’estel. Per a interiors i exteriors, amb un ús moderat.

Banderes estelades vermelles

Les senyeres estelades roges tenen les quatre barres vermelles sobre fons groc amb el triangle del mateix groc del fons de la bandera catalana, amb un estel vermell de 5 puntes a dins. També hi ha qui l’anomena “estelada groga”. Si necessites comprar una estelada roja, tot seguit les trobaràs ordenades per mida i t’indiquem si són per anar amb pal, amb anelles o amb vetes.

Bandera estelada vermella de 150x90 cm per pal
Icona d'Amazon

Estelada vermella de 150×90 cm per a pal

Bandera catalana estelada roja de polièster, amb una mida de 150×90 cm, amb costures dobles i amb una vora per posar-la en un pal o màstil, en posició horitzontal, tal com indica l’angle de l’estrella.

Bandera estelada vermella de 150x90 cm horitzontal
Icona d'Amazon

Bandera estelada roja de 150×90 cm per a pal

Senyera estelada vermella de polièster amb acabat de setí. Té una mida de 150×90 cm i porta una vora per posar-la en posició horitzontal en un pal o màstil, tal com indica la inclinació de l’estel.

Bandera estelada vermella de 150x90 cm horitzontal amb volanderes
Icona d'Amazon

Estelada vermella de 150×90 cm amb anelles

Bandera estelada vermella de polièster, amb una mida de 150×90 cm, amb costures dobles i amb dues volanderes metàl·liques per lligar-la en posició horitzontal, tal com indica la posició de l’estrella.

Bandera estelada vermella de 90x60 cm horitzontal amb anelles
Icona d'Amazon

Estelada roja de 90×60 cm amb anelles

Senyera independentista vermella de polièster, amb una mida de 90×60 cm, amb costures dobles i amb anelles per poder lligar-la horitzontalment, tal com indica la posició de l’estel.

Bandera estelada vermella de 90x60 cm horitzontal amb volanderes
Icona d'Amazon

Estelada vermella de 90×60 cm amb anelles

Bandera estelada vermella de polièster, amb una mida de 90×60 cm, amb costures dobles i amb dues volanderes metàl·liques per lligar-la en posició horitzontal, tal com indica la posició de l’estrella.

Bandera estelada vermella de 45x30 cm horitzontal amb anelles
Icona d'Amazon

Estelada roja de 45×30 cm amb anelles

Bandera independentista vermella de polièster, amb una mida de 45×30 cm, amb costures dobles i amb anelles per poder lligar-la horitzontalment, tal com indica la inclinació de l’estel.

Bandera estelada roja de 45x30 cm amb vetes
Icona d'Amazon

Estelada vermella de 45×30 cm amb vetes

Petita estelada vermella de 45×30 cm. És de polièster i inclou vetes per poder-la lligar en posició horitzontal, tal com indica la posició de l’estrella. Per a interiors i exteriors, amb un ús moderat.

Banderes estelades romboidals històriques

L’estelada romboidal prové d’una fotografia de l’any 1908 de la seu de la Lliga Nacionalista Catalana, entitat fundada i presidida per Salvador Díaz i Capdevila a París, on apareixia una senyera amb un rombe al centre (que es dedueix que era de color blau) amb una estrella blanca al seu interior. Segons algunes fonts, els Voluntaris Catalans a la Primera Guerra Mundial també portaven l’estelada romboidal als camps de batalla europeus.

Bandera estelada blava històrica de 150x90 cm
Icona d'Amazon

Estelada blava històrica romboidal de 150×90 cm per a pal

Senyera estelada històrica amb un rombe blau amb l’estrella dins. Està feta de polièster, té una mida de 150×90 cm i inclou una vora per posar-la en un pal o màstil.

Bandera estelada blava històrica de 90x60 cm
Icona d'Amazon

Estelada històrica blava romboidal de 90×60 cm per a pal

Senyera independentista blava històrica amb el rombe blau al centre i l’estrella blanca. Està feta de polièster, té una mida de 90×60 cm i inclou una vora per posar-la en un pal o màstil.

Bandera estelada blava històrica de 45x30 cm amb vetes
Icona d'Amazon

Estelada romboidal històrica de 45×30 cm amb vetes

Petita estelada blava històrica amb el rombe blau i l’estrella blanca, de 45×30 cm. És de polièster i inclou vetes per poder-la lligar. Per a interiors i exteriors, amb un ús moderat.

Altres tipus de banderes independentistes

Bandera estelada blava de taula
Icona d'Amazon

Senyera estelada blava de sobretaula

Petita bandera estelada blava de 14×21 cm, per tenir a sobre de la taula del despatx. El teixit és de polièster, la base i el pal són de plàstic negre.

Bandera estelada vermella de sobretaula
Icona d'Amazon

Senyera estelada vermella de taula

Bandera estelada vermella petita de 14×21 cm, per tenir a sobre d’una taula d’escriptori. La tela és de polièster, la base i el màstil són de plàstic negre.

Bandera estelada blava històrica de taula
Icona d'Amazon

Bandera estelada blava romboidal de taula

Petita bandera estelada blava romboidal de 14×21 cm, per tenir a sobre de la taula. El teixit és de polièster, la base i el pal són de plàstic negre.

Bandera estelada valenciana de taula
Icona d'Amazon

Senyera estelada valenciana de taula

Petita bandera estrelada valenciana de 14×21 cm, per tenir a sobre de la taula. La tela és de polièster, la base i el pal són de plàstic negre.

Garlanda de 6 metres amb 20 estelades blaves
Icona d'Amazon

Garlanda de 6 metres amb 20 estelades blaves

Garlanda de 6 metres de longitud amb 20 petites banderes independentistes blaves amb unes dimensions de 21×15 centímetres.

Garlanda de 6 metres amb 20 estelades vermelles
Icona d'Amazon

Garlanda de 6 m amb 20 estelades vermelles

Garlanda de 6 metres de longitud amb 20 petites banderes estelades vermelles amb unes dimensions de 21×15 centímetres.

Bandera estelada blava per al cotxe
Icona d'Amazon

Bandera estelada blava per a la finestra del cotxe

Senyera estelada blava de 45×30 centímetres amb un pal de plàstic blanc que permet fixar-la al vidre de la finestra del cotxe.

Bandera de cotxe de l'estelada vermella
Icona d'Amazon

Bandera estelada roja per a la finestra del cotxe

Bandera independentista catalana vermella de 45×30 cm amb un pal de plàstic blanc que permet fixar-la al vidre de la finestra del cotxe.

Bandera estelada blava de balcó de 130x80 cm
Icona d'Amazon

Estelada blava de lona per penjar al balcó

Bandera independentista blava amb unes dimensions de 130×80 centímetres, amb traus i feta de lona, ideal per penjar l’estelada al balcó.

Bandera de la República Catalana
Icona d'Amazon

Bandera de la República Catalana de 70×100 cm

Bandera de la República Catalana, commemorativa de l’1 d’octubre del 2017, de 70×100 cm, feta de polièster amb acabat de setí.

Bandera estelada valenciana de 90x60 cm
Icona d'Amazon

Estelada valenciana de 90×60 cm per a pal

Bandera estelada valenciana, o estrelada, feta amb tela de polièster, amb costures dobles. Fa 90×60 cm i porta una vora per posar-la en un pal o màstil.

Accessoris per les banderes

Tot seguit trobaràs alguns complements que són molt útils per lluir les banderes estelades. Amb els pals de bandera telescòpics es poden fer onejar les banderes o pancartes a les manifestacions, amb la possibilitat de plegar-los per tal de portar-los amb més comoditat. Si vols posar l’estelada a la façana d’un edifici també recomanem alguns pals de bandera i accessoris per penjar-la de forma permanent.

Pal de bandera telescòpic portàtil de 25 a 200 cm
Icona d'Amazon

Pal de bandera telescòpic de 25 a 200 cm

Pal de bandera telescòpic portàtil d’acer inoxidable i amb mànec antilliscant d’escuma negra i groga. Plegat fa 25 cm i es pot estirar fins als 200 cm. Porta dues anelles de metall a la punta del pal (on s’hi enganxa la bandera) i un cordó vermell decoratiu a la base del mànec.

Pals de bandera telescòpics portàtils
Icona d'Amazon

Conjunt de 2 Pals de bandera de 200 cm

Conjunt de 2 Pals de bandera telescòpics portàtils d’acer inoxidable i amb mànecs d’escuma vermella o groga. Plegats fan 28 cm i es poden estirar fins als 2 m. Porten dues anelles de metall a la part superior i un cordó a la part inferior. Inclou 4 clips per enganxar-hi la bandera.

2 pals de bandera telescòpics
Icona d'Amazon

Lot de 2 Pals de bandera de 120 o 200 cm

Lot de 2 pals de bandera d’acer inoxidable i amb mànecs d’escuma vermella o blava. Plegats fan 29 cm i es poden estirar fins als 2 m (també hi ha un model que s’estira fins als 120 cm). Porten 2 anelles a la punta i un cordó al mànec. Inclou 10 clips per enganxar-hi la bandera.

Conjunt de 3 Pals de bandera telescòpics portàtils de 160 cm
Icona d'Amazon

Conjunt de 3 Pals de bandera de 160 cm

Conjunt de 3 Pals de bandera telescòpics portàtils d’acer inoxidable i amb mànecs d’escuma vermella, verda o blava. Plegats fan 25 cm i es poden estirar fins als 160 cm. Porten dues anelles de metall a la part superior i un cordó a la part inferior. Inclou 9 clips per enganxar-hi la bandera.

Pal de bandera i suport per a paret
Icona d'Amazon

Kit de Pal de bandera i suport per a paret

Conjunt d’un Pal de bandera d’alumini amb acabat platejat, 2 anelles de plàstic per penjar la bandera i un suport per fixar el pal a la paret en angles de 45 o 90º. Està disponible en llargades de 150 o 180 cm i es pot triar el color de la base.

Pal de bandera amb anelles de plàstic
Icona d'Amazon

Pal de bandera amb anelles de plàstic

Pal de bandera de 2,5 cm de diàmetre i uns 180 cm de llarg, d’acer inoxidable, més fort que els pals d’alumini. Inclou dues anelles de plàstic giratòries per penjar la bandera evitant que s’emboliqui. No inclou el suport per fixar el pal.

Suport per a pal de bandera galvanitzat
Icona d'Amazon

Suport galvanitzat per a pal de bandera

Suport d’acer galvanitzat per a pal de bandera, molt resistent a la corrosió, ideal per a ús en exteriors. Té una base plana de 7,5×10,5 cm i 2 mm de gruix, amb 4 forats per acollar-lo. El tub fa 12 cm de llarg i té un diàmetre interior de 22,7 mm.

Més idees de Regals Originals