Les 67 millors Samarretes Feministes!

SelecciĂł de les millors samarretes feministes per reivindicar la igualtat de gĂšnere en dates com el 8M, el 25N o qualsevol dia de l’any!

Samarretes amb el sĂ­mbol feminista

Samarretes feministes de mĂ niga curta, amb dissenys mĂ©s clĂ ssics i d’altres mĂ©s originals, per a tots els gustos!

Samarreta amb sĂ­mbol feminista violeta

Samarreta amb sĂ­mbol feminista violeta

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista de color violeta. En negre, blau marĂ­, gris asfalt, gris pissarra, blanc, gris plata, marrĂł, gris jaspiat, rosat o morat. Per a dones i homes.

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista de color blanc

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista de color blanc

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista blanc. Tela en negre, blau marĂ­, asfalt, blau, vermell, verd, marrĂł, verd oliva, jaspiat fosc o morat. I amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta sĂ­mbol feminista Urban Backwoods

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista de color morat d’Urban Backwoods

Samarreta negra amb el sĂ­mbol feminista de color morat. Disponible en tallatge unisex (S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL i 5XL).

Samarreta feminista amb el sĂ­mbol inclinat

Samarreta feminista amb el sĂ­mbol inclinat

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista inclinat i de color blanc. En negre, blau marĂ­, blau, blau cel, granat, verd, groc llimona, rosat, morat i taronja. Per a dones.

Samarreta feminista amb el sĂ­mbol blanc

Samarreta feminista amb el sĂ­mbol blanc

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista estampat de color blanc. En negre, blau marĂ­, gris asfalt, blau cel, granat, marrĂł, verd oliva, jaspiat fosc, rosat o morat. Per a dones i homes.

Samarreta blanca amb el sĂ­mbol feminista de color violeta

Samarreta blanca amb el sĂ­mbol feminista de color violeta

Samarreta de color blanc amb el símbol feminista estampat de color violeta. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta feminista amb l'ungla pintada

Samarreta feminista amb l’ungla pintada

Samarreta feminista amb l’ungla pintada. Disponible de color negre, blanc, blau cel, groc llimona, gris jaspiat, rosat i morat. I amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta feminista amb puny realista

Samarreta feminista amb puny realista

Samarreta feminista amb puny realista. Disponible de color negre, blau marĂ­, asfalt, blau, marrĂł, jaspiat fosc, gris jaspiat, blau jaspiat, rosat i morat. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta feminista d'estil retro

Samarreta feminista d’estil retro

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista dins d’un cercle d’estil retro. Tela en negre, blau marĂ­, asfalt, vermell, verd, marrĂł, jaspiat fosc, morat o blau. Per a dones i homes.

Samarreta feminista amb mĂ  dibuixada

Samarreta feminista amb puny dibuixat

Samarreta amb un puny dibuixat. En negre, blau marĂ­, gris asfalt, blau, verd, marrĂł, jaspiat fosc, blau jaspiat, rosat o morat. Per a dones, homes, nenes i nens.

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista i colors LGTB

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista i colors LGTB

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista amb els colors de l’arc de Sant MartĂ­. Disponible en color negre, blau marĂ­, blanc o morat. I amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista fet de flors

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista fet de flors

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista fet de flors. Disponible en negre, blau marĂ­, gris asfalt, marrĂł, jaspiat fosc, blau jaspiat o morat. Per a dones i homes.

Samarreta feminista floral

Samarreta feminista floral

Samarreta feminista de flors, disponible de color negre, blau marĂ­, asfalt, blau, blau cel, granat, verd oliva, jaspiat fosc, rosat i morat. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta feminista amb disseny floral

Samarreta feminista amb disseny floral

Samarreta feminista amb disseny floral. Disponible de color blanc, verd oliva, groc llimona, jaspiat fosc i rosat. I amb tallatges per a dones, homes, nenes i nens.

Samarreta feminista amb flors

Samarreta feminista amb flors

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista amb flors. En negre, blau marĂ­, gris pissarra, blanc, vermell, gris plata, jaspiat fosc, gris jaspiat, blau jaspiat i taronja. Per a dones i homes.

Samarreta feminista amb puny i flors

Samarreta feminista amb puny i flors

Samarreta amb un puny tatuat amb el sĂ­mbol feminista, envoltat de flors. En negre, blau marĂ­, gris asfalt, marrĂł, jaspiat fosc, blau jaspiat o morat. Per a dones i homes.

Samarretes per al 8M

Samarretes feministes amb dissenys relacionats amb la data del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Samarreta del 8M de color violeta

Samarreta del 8 de març de color violeta

Samarreta amb la tela de color violeta, amb motiu del Dia Internacional de la Dona (que té lloc el 8 de març), amb el símbol feminista i la data del 8M estampats de color blanc. Disponible en tallatges per a dones, nenes i nens.

Samarreta feminista 8M

Samarreta del Dia de la Dona, de color morat

Samarreta amb la tela de color morat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona (que té lloc el 8 de març), amb el símbol feminista de color rosa i la data del 8M de color blanc. Disponible en tallatges per a dones, nenes i nens.

Samarreta del 8M amb silueta femenina formada per dones

Samarreta del 8M amb silueta de dona

Samarreta del 8 de març amb una silueta femenina formada per dones, acompanyada del 8M. Disponible en color negre, blau marí, gris asfalt, blau cel, granat, verd, groc pàl·lid, rosat, morat o blau. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta 8M multitud

Samarreta del 8M amb una multitud de gent

Samarreta amb el sĂ­mbol femenĂ­ fet amb una multitud i el 8M al mig. Disponible en negre, blau marĂ­, gris asfalt, granat, verd oliva, jaspiat fosc, blau jaspiat, rosat, morat o blau. Amb tallatges per a dones, homes, nens i nenes.

Samarreta del 8M amb flors

Samarreta del 8M amb flors

Samarreta del 8M amb el símbol feminista guarnit amb flors. Disponible en color negre, blau marí, gris asfalt, blau cel, granat, verd, groc pàl·lid, rosat, morat o blau. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta 8M "DĂ­a Internacional de la Mujer"

Samarreta del 8M en castellĂ 

Samarreta de color morat amb el sĂ­mbol feminista i el text “8M DĂ­a Internacional de la Mujer” (en castellĂ ) estampats de color blanc i amb el detall de l’ungla vermella. Disponible amb tallatge per a dones i homes.

Samarreta del 8M amb el text "International Women's Day"

Samarreta del 8M en anglĂšs

Samarreta amb el sĂ­mbol feminista i el text “International Women’s Day” (en anglĂšs) estampats de color blanc. En negre, blau marĂ­, granat, vermell, verd, verd oliva, jaspiat fosc, blau jaspiat, rosat i morat. NomĂ©s per a dones.

Samarreta del 8M en anglĂšs

Samarreta del 8M en anglĂšs

Samarreta amb el text “International Women’s Day” (en anglĂšs) amb tres punys de dona. En negre, blau marĂ­, gris asfalt, gris pissarra, blau, blau cel, vermell, jaspiat fosc, rosat i morat. Per a dones, homes, nens i nenes.

Samarretes feministes en catalĂ 

No hi ha gaires samarretes feministes en catalĂ , aquĂ­ en destaquem algun model escrit en la nostra llengua i alguns que, tot i no ser fets originalment en catalĂ , les paraules que hi apareixen s’escriuen igual que en el nostre idioma.

Samarreta feminista en catalĂ : "Juntes som imparables"

Samarreta feminista “Juntes som imparables”

Samarreta amb la frase “Juntes som imparables” i el sĂ­mbol feminista. Disponible en color negre, asfalt, blanc, jaspiat fosc i morat. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta amb la paraula "Feminista"

Samarreta amb la paraula “Feminista”

Samarreta amb la paraula “Feminista” escrita al pit. La tela de la samarreta Ă©s de color morat. I estĂ  disponible en tallatges per a dones i homes.

Samarreta amb la paraula empoderada

Samarreta amb la paraula “empoderada” i un puny alçat

Samarreta amb la paraula “empoderada” i un puny alçat. Disponible en color negre, blau marĂ­, rosat o morat. I amb tallatges per a dones i homes.

Altres samarretes feministes

Samarretes feministes amb altres tipus de dissenys, com el sĂ­mbol de la dona o el lema “No Ă©s No”.

Samarreta amb cor feminista de color violeta

Samarreta amb cor feminista violeta

Samarreta amb un cor format per símbols feministes, estampat de color violeta. Disponible en color blanc, negre o blau marí. Només amb tallatge per a dones.

Samarreta violeta amb cor feminista blanc

Samarreta violeta amb cor feminista blanc

Samarreta amb la roba de color violeta, estampada amb un cor format per símbols feministes de color blanc. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta amb el sĂ­mbol femenĂ­ fet de flors

Samarreta amb el sĂ­mbol femenĂ­ fet de flors

Samarreta amb el sĂ­mbol femenĂ­ de flors. De color negre, blau marĂ­, asfalt, blau, blau cel, granat, verd oliva, jaspiat fosc, rosat i morat. Amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta per la igualtat de gĂšnere

Samarreta per la igualtat de gĂšnere

Samarreta amb el sĂ­mbol femenĂ­ amb un signe igual. De color negre, blau marĂ­, asfalt, blau, marrĂł, jaspiat fosc, gris jaspiat, blau jaspiat, rosat i morat. Per a dones i homes.

Samarreta "No es No"

Samarreta amb la frase “No es No”

Samarreta amb la frase “No es No”, contra les agressions sexuals a les dones. En color negre, blau marĂ­, jaspiat fosc, blau jaspiat o morat. I amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta violeta "No es No"

Samarreta violeta amb la frase “No es No”

Samarreta de color violeta estampada amb la frase “No es No”, en contra de les agressions sexuals a les dones. Disponible amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta Stop! Wait! Go!

Samarreta “Stop! Wait! Go!”

Samarreta amb un semĂ for i les paraules “Stop! Wait! Go!” amb el sĂ­mbol feminista a la “O” de “Go!”. Disponible en color blanc i gris jaspiat i amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta amb un Ășter ensenyant el dit del mig. Disponible en color negre, blau marĂ­, blanc, jaspiat fosc i morat. EstĂ  disponible en tallatges per a dones i homes.

Samarretes feministes amb el coll en V

Tria de samarretes feministes amb el coll en punxa o amb forma de ve baixa.

Samarreta en V "Juntes som imparables"

Samarreta en V amb la frase “Juntes som imparables”

Samarreta amb el coll en V estampada amb la frase en català “Juntes som imparables”, acompanyada del símbol feminista. Disponible en color negre, jaspiat fosc o morat. I amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista lila

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista lila

Samarreta amb el coll en V amb el símbol feminista estampat de color lila. Disponible amb la roba de color negre, blau marí, jaspiat fosc, gris jaspiat, rosat i morat. Només amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta amb el coll en V amb el sĂ­mbol feminista inclinat i de color blanc. Disponible en negre, blau marĂ­, blau cel, vermell, verd fosc, jaspiat fosc, gris jaspiat, blau safir i morat. Amb tallatge per a dones.

Samarreta en V feminista amb sĂ­mbol blanc

Samarreta amb el coll en V amb el sĂ­mbol feminista blanc

Samarreta amb el coll en V estampada amb el símbol feminista de color blanc. Disponible en negre, blau marí, verd fosc, jaspiat fosc i morat. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta feminista amb coll en V amb puny realista

Samarreta feminista amb el coll en V amb un puny realista

Samarreta amb el coll en V estampada amb el símbol feminista amb el puny realista. Disponible en negre, blau marí, jaspiat fosc, gris jaspiat, rosat i morat. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta en V del 8M

Samarreta amb el coll en V del 8 de març

Samarreta de color morat, amb el coll en V, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, estampada amb el símbol feminista de color rosa i la data del 8M de color blanc. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista i colors LGTB

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista i colors LGTB

Samarreta amb el coll en V amb el sĂ­mbol feminista amb els colors de l’arc de Sant MartĂ­. Disponible en color negre, blau marĂ­, jaspiat fosc o morat. I amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb un puny dibuixat

Samarreta amb el coll en V amb un puny dibuixat

Samarreta amb el coll en V estampada amb un puny dibuixat amb el símbol de la dona al canell i les ungles pintades. Disponible en negre, blau marí, jaspiat fosc, rosat i morat. Només disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb sĂ­mbol feminista amb flors

Samarreta en V amb el sĂ­mbol feminista amb flors

Samarreta amb el coll en V amb el símbol feminista amb flors. Disponible amb la roba de color negre, blau marí, vermell, jaspiat fosc i gris jaspiat. Només amb tallatge per a dones.

Samarreta en V feminista amb puny i flors

Samarreta feminista en V amb un puny envoltat de flors

Samarreta amb el coll en V amb un puny, amb el sĂ­mbol feminista tatuat, envoltat de flors. Disponible en negre, blau marĂ­, verd fosc, jaspiat fosc i morat. Amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb la paraula "Empoderada"

Samarreta en V amb la paraula “empoderada” i un puny alçat

Samarreta amb el coll en V amb la paraula “empoderada” i un puny alçat. Disponible en color negre, blau marĂ­, vermell, verd fosc, jaspiat fosc, rosat o morat. I amb tallatge per a dones.

Samarreta en V amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta en V amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta amb el coll en V amb un Ășter ensenyant el dit del mig. En color negre, blau marĂ­, blau cel, vermell, verd fosc, jaspiat fosc, gris jaspiat, zafir, rosat i morat. Disponible en tallatge per a dones.

Samarretes feministes de tirants

Samarretes sense mĂ nigues amb dissenys feministes.

Samarreta de tirants "Juntes som imparables"

Samarreta de tirants “Juntes som imparables”

Samarreta de tirants estampada amb la frase en català “Juntes som imparables”, acompanyada del símbol feminista. Disponible en negre, jaspiat fosc i morat. Amb tallatge per a dones i homes.

Samarreta de tirants per la igualtat de gĂšnere

Samarreta de tirants per la igualtat de gĂšnere

Samarreta de tirants amb el sĂ­mbol femenĂ­ amb un signe igual, per la igualtat de gĂšnere. Disponible de color negre, blau marĂ­, blau, jaspiat fosc, gris jaspiat, rosat i morat. Per a dones i homes.

Samarreta de tirants del 8M

Samarreta de tirants del 8 de març

Samarreta de tirants amb la tela de color morat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb el sĂ­mbol feminista de color rosa i la data del 8M de color blanc. Disponible amb tallatge per a dones.

Samarreta de tirants amb puny dibuixat

Samarreta de tirants amb puny dibuixat

Samarreta de tirants amb un puny dibuixat amb el sĂ­mbol de la dona al canell i les ungles pintades. Disponible en negre, blau marĂ­, jaspiat fosc, rosa xiclet, morat o blau. Amb tallatge per a dones i homes.

Samarreta de tirants feminista d'estil retro

Samarreta de tirants feminista d’estil retro

Samarreta de tirants amb el sĂ­mbol feminista dins d’un cercle d’estil retro. En negre, blau marĂ­, vermell, jaspiat fosc, gris jaspiat, blau safir, rosat neĂł, morat o blau. I amb tallatges per a dones i homes.

Samarreta de tirants amb cor feminista violeta

Samarreta de tirants amb cor feminista violeta

Samarreta de tirants amb un cor format per símbols feministes, estampat de color violeta. Disponible en color blanc, negre o blau marí. Només amb tallatge per a dones.

Samarreta de tirants feminista amb el puny envoltat de flors

Samarreta de tirants feminista amb el puny envoltat de flors

Samarreta de tirants amb un puny tatuat amb el sĂ­mbol feminista, envoltat de flors. En negre, blau marĂ­, blau, jaspiat fosc o morat. Per a dones i homes.

Samarreta de tirants Ășter dit del mig

Samarreta de tirants amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta de tirants amb un Ășter ensenyant el dit del mig. En negre, blau marĂ­, blanc, vermell, jaspiat fosc, gris jaspiat, safir, rosat i morat. Per a dones i homes.

Samarretes feministes de mĂ niga llarga

SelecciĂł de samarretes feministes amb mĂ niga llarga o mĂ niga raglan.

Samarreta de mĂ niga llarga "Juntes som imparables"

Samarreta de mĂ niga llarga “Juntes som imparables”

Samarreta de mĂ niga llarga amb la frase “Juntes som imparables” i el sĂ­mbol feminista. Disponible en negre o jaspiat fosc i tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista lila

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista lila

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista de color lila. En color negre, blau marĂ­, jaspiat fosc i gris jaspiat. Amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista inclinat. En negre, blau marĂ­, blau o jaspiat fosc. Amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista blanc

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista blanc

Samarreta de màniga llarga amb el símbol feminista de color blanc. Només està disponible de color negre i amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga amb un puny dibuixat

Samarreta de mĂ niga llarga amb un puny dibuixat

Samarreta de mĂ niga llarga amb un puny dibuixat amb el sĂ­mbol de la dona al canell. En negre, blau marĂ­, jaspiat fosc i blau. Amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga feminista amb el puny i flors

Samarreta de mĂ niga llarga feminista amb el puny envoltat de flors

Samarreta de mĂ niga llarga amb un puny tatuat amb el sĂ­mbol feminista, envoltat de flors. En negre, blau marĂ­, blau o jaspiat fosc. Unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista amb flors

Samarreta de mĂ niga llarga amb sĂ­mbol feminista amb flors

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol feminista amb flors. Disponible en color negre, jaspiat fosc o gris jaspiat i amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga del 8M amb una multitud

Samarreta de mĂ niga llarga del 8M amb una multitud de gent

Samarreta de mĂ niga llarga amb el sĂ­mbol femenĂ­ fet amb una multitud i el 8M al mig. En negre, blau marĂ­, jaspiat fosc o blau. Amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga Ășter dit del mig

Samarreta de mĂ niga llarga amb un Ășter ensenyant el dit del mig

Samarreta de mĂ niga llarga amb un Ășter ensenyant el dit del mig. En negre, blau marĂ­, jaspiat fosc, gris jaspiat i blau. Amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga llarga "Stop! Wait! Go!"

Samarreta de mĂ niga llarga “Stop! Wait! Go!”

Samarreta de mĂ niga llarga amb un semĂ for i les paraules “Stop! Wait! Go!” amb el sĂ­mbol feminista a la “O” de “Go!”. Disponible en color gris jaspiat i amb tallatge unisex.

Samarreta de mĂ niga raglan amb el sĂ­mbol feminista lila

Samarreta de mĂ niga raglan amb el sĂ­mbol feminista lila

Amb cos blanc i mĂ nigues en negre, jaspiat fosc, blau marĂ­, blau o vermell o amb cos gris i mĂ nigues en negre o blau marĂ­. Per a homes o dones.

Samarreta de mĂ niga raglan amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta de mĂ niga raglan amb el sĂ­mbol feminista inclinat

Samarreta de mĂ niga raglan amb el sĂ­mbol feminista inclinat. Amb cos gris i mĂ nigues en negre o blau marĂ­. Per a homes o dones.

MĂ©s idees de Regals Originals