Les 16 millors Motxilles Urbanes!

Les motxilles urbanes estan pensades per a un ús diari, per portar-hi les teves pertinences còmodament. Són perfectes per dur-hi l’ordinador portàtil, per desar-hi un canvi de roba o per portar-les com a equipatge de mà.

Motxilles urbanes per a home

Selecció de motxilles d’estil urbà adequades per a homes.

Motxilla Sevego de cuir per a ordinador portàtil
Icona d'Amazon

Motxilla urbana Sevego de cuir

Motxilla elegant de cuir i polièster, que repel·leix l’aigua, és resistent a les ratllades i és fàcil de netejar. Té una mida de 43x27x13 cm (enrotllada) i 57x27x13 cm (desenrotllada). Té un compartiment per a ordinadors portàtils de fins a 15,6 polzades. Està disponible en 4 colors diferents.

Motxilla urbana Homiee
Icona d'Amazon

Motxilla urbanita de viatge Homiee

Motxilla urbana de viatge amb unes dimensions de 43x32x17 cm. Té un departament per a dur-hi un ordinador portàtil de fins a 15,6 polzades i altres butxaques per transportar altres accessoris. Inclou un port de càrrega USB (no inclou la bateria) i connector per a auriculars. En 2 colors.

Motxilla urbana antirobatori WAWJ
Icona d'Amazon

Motxilla urbana antirobatori WAWJ

Motxilla antirobatori amb tancament per combinació. Té unes mides de 50x28x18 cm i una capacitat de 20 a 25 L. Hi ha un apartat per a ordinadors portàtils de fins a 15,6″ i amb 9 butxaques interiors i 2 als laterals. Té port de càrrega USB (no inclou la bateria) i d’auriculars. En 2 colors.

Motxilla Beschoi antirobatori per a ordinador portàtil
Icona d'Amazon

Motxilla Beschoi per a ordinador portàtil

Motxilla antirobatori per a ordinadors portàtils de fins a 17,3 polzades. Té una mida de 47x29x16 cm i una capacitat de 18 L. Inclou un port USB per poder carregar-hi dispositius amb una bateria externa (no inclosa). Està feta amb materials resistents a les ratllades i impermeable IPX6.

Motxilles unisex d’estil urban

Motxilles urbanes unisex, vàlides per a homes o dones, en funció del color de la motxilla.

Motxilla Levi's L Pack Standard Issue
Icona d'Amazon

Motxilla unisex Levi’s L Pack Standard Issue

Motxilla unisex per a adults, amb una mida de 41x26x13 cm, feta de polièster reciclat, un teixit durador amb 600 deniers de densitat i amb tancament de cremallera. Té un departament per a ordinadors portàtils de fins a 14 polzades. Està disponible en 5 colors diferents.

Motxilla unisex Johnny Urban Robin Medium de color verd
Icona d'Amazon

Motxilla unisex Johnny Urban Robin Medium

Motxilla unisex desplegable, amb una mida de 41x28x11 cm i un volum de 12,5 L (plegada) o 60x28x11 cm i un volum de 15,5 L (desplegada). Té una butxaca per a ordinadors portàtils de fins a 15,6 polzades. Feta amb un 100% de plàstic d’ampolla reciclat. Disponible en 10 colors.

Motxilla urbana Deuter Up Seoul
Icona d'Amazon

Motxilla urbana Deuter Up Seoul

Motxilla urbana unisex, per moure’s per la ciutat o la natura. Té una capacitat de 16 a 26 L. Està feta amb teixits 100% reciclats, a partir d’unes 37 ampolles PET de 0,5 L, i té tancament amb solapa i cremalleres. Té compartiment per a ordinadors de 15″. En 5 colors diferents.

Motxilla Enrotllable EverVanz
Icona d'Amazon

Motxilla urbanita unisex enrotllable EverVanz

Motxilla unisex enrotllable. Té unes mides de 52x36x14 cm (enrotllada) o 65x36x14 cm (desenrotllada), que li dóna un volum variable de 18 a 25 L. Adequada per a dur-hi un ordinador portàtil de fins a 16 polzades. Disponible en 7 colors llisos, 3 estampats florals i 1 estampat tribal.

Motxilla unisex Johnny Urban Oskar
Icona d'Amazon

Motxilla unisex Johnny Urban Oskar

Motxilla urbanita unisex plegable, amb una mida de 48×38 cm (plegada) o 66×38 cm (desplegada) i un volum d’uns 15 L. El teixit exterior és resistent a l’aigua i està fet de polièster 100% reciclat, a partir d’ampolles de plàstic PET. Està disponible en 4 colors diferents.

Motxilla urbana unisex EverVanz
Icona d'Amazon

Motxilla urbana unisex EverVanz

Motxilla urbana unisex, amb unes dimensions de 47x30x16 cm. Està feta amb un teixit de polièster resistent a l’aigua i amb guarniments de cuir. Compta amb diversos departaments i butxaques. Té capacitat per a ordinadors portàtils de fins a 15″. Està disponible en 7 colors.

Motxilla urbana unisex Yamtion
Icona d'Amazon

Motxilla urbana unisex Yamtion

Motxilla urbana unisex, amb una mida de 43x34x15 cm i una capacitat de 33 L. El compartiment principal té una cremallera que permet veure i organitzar millor els seus continguts. Hi cap un portàtil de fins a 17″. Té port de càrrega USB (no inclou la bateria). En 5 colors.

Motxilla urbana unisex WindTook
Icona d'Amazon

Motxilla urbana unisex WindTook

Motxilla urbana unisex, amb una mida de 41x28x12 cm. Està feta amb fibra de polièster d’alta qualitat, que la fa impermeable. Té diverses butxaques i departaments. Hi cap un portàtil de fins a 15,6″. Té port de càrrega USB (no inclou la bateria). Disponible en 8 dissenys diferents.

Motxilles urbanes per a dona

Tria de motxilles urbanes amb dissenys i colors per a dones.

Motxilla urbana per a dona Yamtion
Icona d'Amazon

Motxilla urbana per a dona Yamtion

Motxilla urbana de 40x35x12 cm, amb una capacitat de 16,8 L. Està feta amb Niló (resistent a l’aigua), la corretja i els tiradors de les cremalleres són de pell i té tancament de sivella. Hi ha un espai per a portàtils de fins a 15,6″ i té connector USB i d’auriculars. Disponible en 3 colors.

Motxilla urbana per a dona Johnny Urban Mia
Icona d'Amazon

Motxilla urbana per a dona Johnny Urban Mia

Motxilla plana per a dona, amb una mida de 35x30x10 cm, amb 7 L de volum. Està feta amb polièster, que la fa impermeable, té i una corretja de tipus cuir, amb tancament de sivella. Té un apartat per a ordinadors portàtils de fins a 15,6 polzades. Està disponible en 10 colors diferents.

Motxilla petita WindTook
Icona d'Amazon

Motxilla urbanita per a dona WindTook

Motxilla per a dona, amb una mida de 38x27x14 cm. Ideal per a ordinadors portàtils de fins a 14 polzades. Inclou altres butxaques addicionals. Està feta amb niló impermeable i cuir PU de microfibra, que li donen una gran resistència i durabilitat. Disponible en 3 colors de tonalitats pastel.

Motxilla urbana per a dona Yamtion
Icona d'Amazon

Motxilla urbana per a dona Yamtion

Motxilla urbana de 40x33x12 cm, feta de Niló impermeable d’alta qualitat. Té 2 grans departaments amb 16 compartiments i butxaques. S’hi poden dur ordinadors portàtils de fins a 15,6 polzades. Té port de càrrega USB. Disponible en 4 colors llisos i 2 estampats florals.

Preguntes freqüents sobre les motxilles urbanes

On comprar una motxilla urbanita?
Si vols comprar una motxilla urbanita, aquí t’oferim una selecció de les millors motxilles urbanes que hi ha a Amazon, tant per a homes com per a dones.
Què són els deniers?
Els deniers són la unitat amb què s’expressa la densitat de les fibres, com el polièster o el niló, amb les que es fan les motxilles. Per sobre de 400D es pot considerar un material resistent. En les descripcions d’algunes motxilles s’expressa aquesta dada.

Més idees de Regals Originals